Loading
om kabelchristensen
 • firmaprofiljpg

Historie:

KabelChristensen blev etableret i 2014, med den hensigt at hjælpe alle aktører i branchen til at få bedre forståelse for hinandens behov & ønsker i branchen og for at opnå det "gode projekt" alle kunne være stolte og tilfredse med. 

KabelChristensen er en strategisk & uvildig bygherrerådgiver virksomhed som ledes af Tom Kabel Christensen. 

Tom Kabel Christensen har med sin baggrund som rådgiver i både arkitekt- & ingeniørvirksomheder samt erfaring som udførende total/hoved/fagentreprenør et ret unik kendskab til byggebranchen. 

Denne erfaring skaber stor værdi i samspillet om byggeprojekter, hvor Tom kan "snakke flere sprog" & formidle oplysningerne tværfagligt imellem alle parterne i byggeriet faser.

KabelChristensen styring er med til at få alle til at samarbejde om at nå det "gode projekt".

KabelChristensen styring af byggeprojekter sker med udgangspunkt i at alle får en succes ud af samarbejdet og opnår forståelse for hinanden behov/ønsker for at få det bedst mulige projekt.

KabelChristensen udfører opgaver for en række forskellige kunder i Danmark.

Kunderne er private- & offentlige- klienter samt udenlandske fonde/investorer som investere i forskellige typer af byggerier og eksisterende ejendomme i Danmark.  

Opgavernes størrelse er fra mindre projektsummer til projektsummer > + 1 mia. D.kr.

KabelChristensen opgaverne består blandt andet af:

Risiko Management, Due diligence af Invest Development & eksisterende bygninger, styring af kvalitets inspektioner/tilsyn med Invest cases, afslutning af Invest Development herunder håndtering af kontraktforhold, afleveringer mv., Ekstern SBI 246 granskning, strategisk udbud, syn & skøn, forsikringssager, Mediator i byggetekniske tvister, strategisk & uvildig bygherrerådgivning, arbejdsmiljøkoordinering mv.

KabelChristensen kan afrapporteres på dansk eller engelsk alt efter klientens behov.

KabelChristensen Værdi grundlag:

 • At afklare Jeres projekt individuelle behov
 • At planlægge og fastholde den værdiskabende proces I Jeres projekt
 • At alle føler de er en del af teamet til at få det "gode projekt"
 • At inddrage de fagspecialister i det omfang dette er påkrævet
 • At være personligt engageret, tilgængeligt, flittig og handlekraftig
 • At løse opgaven med et højt fagligt & teoretisk niveau
 • At værdsætter de implicerede parters forskelligheder & Deres ansvarsområder
 • At samarbejdet om at opnå det "gode projekt" sker med Respekt for de implicerede parter
 • At holde dialogen/kommunikationen faglig & saglig
 • At få kvalitet, forventninger, tid & økonomi til at gå op i en højere enhed

Løsning af opgaver:

Opgaverne løses med et uvildigt team med landet bedste og mest passionerede fagprofiler og ikke dem der blot er tilgængelige i den pågældende virksomhed.

Denne løsning er valgt for at man altid vil kunne vælge ud fra de fagligheder som vil til gode se projektet bedst muligt. 

Derfor har KabelChristensen valgt at samarbejder med forskellige faglige kompetencer konsulenter/firmaer & sammensætter altid "teamet" med de mest kompetente tekniske profiler indenfor bygge & rådgiver branchen.

Alle faglige profiler der er en del af "teamet" har min. +15 års erhvervserfaring i bygge/rådgiver branchen eller har opnået en unik specialviden inden for et fagfelt på kortere tid.

Der vurderes ud fra hver enkelte opgave hvilke ressourcer der er behov for, til at dække den pågældende opgave/projekt bedst muligt i samarbejde med bygherren.

Det er VIGTIG at "teamet" altid vil fremstå som uvildig, passioneret og fagligkompetent til at kunne løse den pågældende opgave bedst muligt overfor bygherren

 

Kontakt os for at høre mere om firmaet og hvad vi kan tilbyde